Wat is schoon boeren?

Een initiatief van Inagro in samenwerking met de provincie en de gemeenten uit de regio. Met deze campagne willen we zoveel mogelijk mensen informeren over de inspanningen die de land- en tuinbouwsector doet op vlak van duurzaamheid. Hoe? Door dit verhaal een gezicht te geven. Acht land- en tuinbouwers uit jouw regio vertellen hun verhaal. Een verhaal dat ons toont hoe de sector werk maakt van een beter milieu voor ons allemaal. En een verhaal dat tegelijkertijd de sector zelf wil sensibiliseren voor een meer duurzame bedrijfsvoering.

Brochure

8 Verhalen

8 land- en tuinbouwers vertellen hun verhaal in een luchtige en overzichtelijke brochure. Dankzij de vele beelden lijkt het wel of je op de boerderij bent.

Lees Meer

Bestellen

Je kan de brochure hier downloaden als pdf (5MB), maar je kan ze ook gratis bestellen via info@inagro.be. We sturen ze dan kosteloos naar je op.

Download

Fietslussen

fietsroute (lus noord)    fietsroute (lus zuid)

Fietstocht

Geniet van een mooie fietstocht op het platteland.
Je rijdt langsheen vier Schone Boeren.
Ontdek hun infobord en sta versteld wat er ook bij jouw buurman-landbouwer gebeurt.
Neem deel aan de fietszoektocht en win een waardebon van €30 aan hoeveproducten.

Er zijn twee routes:
- Roeselare en Izegem
- Moorslede en Ledegem

Partners

De campagne 'Schoon Boeren' is een initiatief van Inagro en de Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met de gemeenten Izegem, Ledegem, Roeselare en Moorslede.